CAS |  CAT |  ENG
logotip
GLOBOMEDIA | MEDIAPRO
CORPORATIVA| CANALS TV| PRODUCCIÓ| POSTPRODUCCIÓ| ENGINYERIA AUDIOVISUAL I TRANSMISSIONS| SERVEIS AUDIOVISUALS| ÀREA INTERNACIONAL
28 d'abril 2016

Més de 440.000 espectadors van seguir a TV3 l'últim capítol de “Nit i Dia”, sèrie produïda per Mediapro

Va ser trending topic a Espanya

El desenllaç de la sèrie “Nit i dia” es va emetre dilluns passat amb excel·lents dades d'audiència, amb un gran seguiment a les xarxes socials, que va situar-se com a trending topic de Twitter a Espanya, i amb el suport unànime de la crítica especialitzada. Més de 440.000 espectadors van seguir l'últim capítol, un 15,7% de quota de pantalla, la seva tercera millor dada únicament superada per les dues primeres emissions. La sèrie ha tingut al llarg dels seus 13 capítols una mitjana de 385.000 espectadors amb un share de 13,2%.

“Nit i dia” va tenir una gran repercussió a les xarxes socials, especialment a Twitter on es va convertir en trending topic a Espanya. A més, tant els mitjans impresos com els digitals, que han manifestat el seu suport a la sèrie durant cadascun dels seus capítols, han coincidit en les crítiques positives respecte a l'emissió del desenllaç que va tenir com a títol “L’epíleg”.

Sobre l'últim capítol de la sèrie, la crítica ha dit…

“Quan s'assisteix a l'epíleg d'una obra excel·lent, l'espectador respira tranquil. El de 'Nit i dia' compleix de sobres” (Iosu de la Torre, El Periódico de Catalunya)

“‘Nit i dia’ demana una altra temporada. La sèrie acaba com va començar: proposant a l’espectador una bona història ben explicada” “El repartiment és notabilíssim. No hi ha ningú, inclosa la galeria de secundaris, que espatlli cap escena. I els directors (Manuel Huerga i Oriol Paulo) han administrat el temps narratiu amb intel·ligència” (Tomàs Delclós, El País)

L’epíleg ha compensat la fidelitat que l’audiència ha dipositat en la sèrie. Ha mantingut la inquietud constant i ha tancat les trames amb intel·ligència i cura” “L’últim capítol ha trencat els estereotips del llenguatge televisiu del gènere” “Un altre tipus de narració és posible” (Mònica Planas, Ara)

Mediapro Middle East realitza dos espots de Pepsi per a Egipte i Aràbia Saudita

Les noves peces s'han rodat al Caire i Dubai

Mediapro Middle East ha creat i produït dos espots televisius per Pepsico a Egipte i Aràbia Saudita. Com que Pepsi és un dels principals patrocinadors de la UEFA Champions League, Pepsico ha llançat una campanya protagonitzada per celebritats, actors i esportistes famosos de la regió per potenciar la marca i la seva relació amb la UEFA Champions League.
La campanya s'ha rodat al Caire durant dos dies i a Dubai durant un dia i ja s'ha començat a emetre en tots els canals regionals destacats així com en les seves plataformes digitals.
Després de la producció conjuntament entre Ovideo i Mediapro Middle East de la campanya de Pepsi amb el jugador de la Roma Mohamed Salah, Mediapro ha realitzat ja un total de tres campanyes i espots per a Pepsico a Orient Mitjà.

 

Excel·lent acollida de la pel·lícula “Esteban” a Cuba

Una coproducció de Mediapro, dirigida per Jonal Cosculluela i amb Chucho Valdés com a compositor de la banda sonora

“Esteban” s'ha estrenat als cinemes de Cuba després de la seva premiere celebrada recentment a l'Havana. La pel·lícula és l'òpera primera de Jonal Cosculluela com a director cinematogràfic. Chucho Valdés és el creador i intèrpret de la banda sonora de la nova producció de Mediapro que narra com la música del piano sedueix un nen cubà de 9 anys que, malgrat les dificultats, aconsegueix el seu somni de convertir-se en músic.

La crítica ha acollit favorablement el film. Granma ha publicat: “com recomanava el mestre Ingmar Bergman, aconsegueix dir coses importants, diu el seu missatge, des de la més absoluta simplicitat” “un dels principals mèrits del film de Jonal Cosculluela, assumir la categoria dramàtica tal qual i concloure el seu arriscat trànsit amb una qualificació gens desdenyable”.

La pel·lícula ha estat produïda per Mediapro juntament amb RTV Comercial, Producciones Colibrí i AHS. Amb guió de Amílcar Salatti, el llargmetratge està protagonitzat per Reinaldo Guanche (Esteban), Yuliet Cruz (Miriam), Manuel Porto (professor de piano, Hugo), Mónica Alonso (Sofia) i Ismael Isaac (Agustín), amb les intervencions especials de Raúl Pomares i Corina Mestre.

Web Mediapro Cine

Twitter @MediaproCine

Mediapro crea un espectacle multimèdia per a l'empresa Tamouh dels Emirats Àrabs

Un audiovisual de gran format combinat amb coreografia en directe i un espectacular xou de llums i efectes

Mediapro Exhibitions juntament amb Mediapro Middle East ha creat l'espectacle audiovisual “Tamouh. Celebrating 10 Years of Success”. Tamouh és una de les empreses més importants i prestigioses del mercat immobiliari dels Emirats Àrabs que ha celebrat recentment el seu desè aniversari amb un total de nou sessions del xou multimèdia a Abu Dhabi els dies 12, 13 i 14 d'abril en el marc de la fira Cityscape.

Amb producció i coordinació de Mediapro Middle East, l'equip de Mediapro Exhibitions va crear i produir l'espectacle de gran impacte visual que combina un audiovisual de gran format projectat sobre una pantalla de 9 m de llarg per 3 m d'alt sincronitzat amb projeccions hologràfiques, coreografies en directe a càrrec d'un grup d'actors-ballarins locals i un espectacular xou de llums i efectes especials. Tant el client, Tamouh, com l'agència de mitjans, Multiply, van valorar molt positivament el treball realitzat per Mediapro per la qualitat i impacte visual del xou així com per la seva instal·lació, operació i coordinació. L'esdeveniment ha tingut un gran impacte mediàtic i una positiva reacció a les xarxes socials.

Overon Amèrica va cobrir el terratrèmol d’Equador

Va proporcionar servei a nombres canals internacionals de televisió

Overon Amèrica va oferir serveis de directes i playouts des de les ciutats de Quito i Portoviejo en coordinació amb les empreses locals des de l'endemà de produir-se el terratrèmol d'Equador. Es van realitzar un total de 62 serveis, 45 d'ells van ser directes i 17 playouts. Overon Amèrica va donar cobertura als canals Univision, Telemundo, CBS News, ABC News, Televisa, RCN, Red Mas, TVE, M6 i BFMTV.

“Un dia perfecte” de Fernando León de Aranoa va participar al Festival Internacional de Cinema de Pequín

Va ser seleccionada com a finalista entre 433 pel·lícules de tot el món

“Un dia perfecte” es va presentat a Xina en el marc del Festival Internacional de Cinema de Pequín, en una roda de premsa que va comptar amb la presència del productor Jaume Roures. La pel·lícula de Fernando León de Aranoa, produïda per Reposado i Mediapro, va ser una de les finalistes seleccionades per a participar al certamen entre les 433 pel·lícules de 42 països que es van presentar. 

Protagonitzada per Benicio del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry i Fedja Stukan, “Un dia perfecte” continua sumant festivals a una trajectòria internacional imparable que es va iniciar amb la seva estrena en la passada edició del Festival Internacional de Cinema de Cannes. Entre els seus guardons destaquen el Goya al Millor Guió Adaptat dels premis de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya i el Dioraphte Film & Literature Award, màxim guardó del festival de cinema Film by the Sea que reconeix l'adaptació cinematogràfica d'obres literàries. La seva distinció més recent és el Premi al Millor Film d'Història en la categoria de Ficció, atorgat pel públic en el Festival Internacional de Cinema d'Història de Pessac (França). També ha estat preseleccionada per als premis Platino del Cinema Iberoamericà als apartats de Millor Guió i Millor Muntatge. La pel·lícula s'ha estrenat ja en nombrosos països de tot el món distribuïda per WestEnd Films.

 

Marcelo i Michelle Jenner prenen junts la seva Mahou pendent de la mà de Mediapro Brands

El futbolista i l'actriu van conversar de manera distesa sobre l'actualitat del Reial Madrid i de diferents temes personals

Mahou va escollir novament Mediapro Brands per donar un punt diferent a un dels seus continguts estrella: les entrevistes amb els futbolistes més mediàtics dels clubs que patrocina. 

En aquest cas es tractava de Marcelo que, en comptes de respondre les típiques preguntes periodístiques, va xerrar al voltant d'una cervesa amb Michelle Jenner, flamant “noia Almodóvar” i reconeguda seguidora madridista. Gràcies a aquest format, es va crear un ambient més relaxat i van sorgir anècdotes dels dos desconegudes fins al moment.
A més d'organitzar la trobada, Mediapro Brands va generar un “espai Mahou” a la Ciutat Esportiva Reial Madrid.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007 l’informem que les seves dades es troben incloses en un fitxer degudament enregistrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de mantenir contacte professional i fer-li arribar newsletter i altres comunicacions informatives a través de mitjans electrònics. La finalitat de subscripció i enviament d’informació comercial es realitza a les instal•lacions de l’empresa Rocket Science Group, LLC (propietària de Mailchimp) situada als EUA i adherida als principis de “Port Segur” en relació a la protecció de dades de caràcter personal. En cas que vostè no manifesti la seva oposició, entendrem que ens atorga el seu consentiment per continuar tractant les seves dades amb aquestes finalitats. Per exercir els drets establerts en la LOPD (accés, rectificació, cancel•lació i oposició) pot dirigir-se per escrit (adjuntant fotocòpia del DNI) a IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL, S.L. Av. Diagonal 177, p. 12, 08018 Barcelona; o bé a través de lopd@imagina-media.com