CAS |  CAT |  ENG
logotip
GLOBOMEDIA | MEDIAPRO
CORPORATIVA| CANALS TV| PRODUCCIÓ| POSTPRODUCCIÓ| ENGINYERIA AUDIOVISUAL I TRANSMISSIONS| SERVEIS AUDIOVISUALS| ÀREA INTERNACIONAL
03 de febrer 2016

“Nit i dia” triomfa en la seva estrena a TV3

La crítica defineix la sèrie amb adjectius com “hipnòtica” i la qualifica de “pura televisió”, amb “qualitat tècnica inhabitual” i “una nòmina d’actors excepcional”

La sèrie “Nit i dia” va debutar dilluns al prime time de TV3 com a líder de la nit a Catalunya amb 544.000 teleespectadors i un 18,6% de quota de pantalla, gairebé cinc punts per sobre de l'obtinguda en el dia pel canal (14,8%). Va ser l'opció preferida dels teleespectadors catalans amb més de cinc punts d'avantatge sobre la segona opció de la seva franja d'emissió i va destacar especialment en joves (26,3%) i majors de 45 anys (20,4%). Igualment, la premsa especialitzada ha coincidit en la seva opinió sobre la sèrie produïda per Mediapro amb opinions totes elles excel·lents.

L’opinió de la crítica...
“Enigmàtica, gèlida, hipnòtica”
“Ens atrau per hipnosi”
“Repeteixo, el gran ganxo és aquest factor humà de Sara/Clara, que arriba a hipnotitzar-nos amb el seu enigmàtic comportament”
“Som davant d'una sèrie d'alta volada”
Ferran Monegal, El Periódico de Catalunya

“‘Nit i dia’, una autòpsia ben feta”
“Tot en aquesta sèrie, si més no el primer capítol, està molt mesurat. És dura, però no cridanera”
“Una bona nit d’estrena. Volem veure més capítols de Nit i dia. Hi ha una qualitat tècnica inhabitual, amb una imatge cuidada però sense barroquismes estetitzants. Hi ha una nòmina d’actors excepcional i una versemblança notable”
Tomàs Delclós, El País

“Nit i dia, estrenada dilluns passat a TV3, té tots els ingredients per guanyar la partida televisiva sense necessitat de marcar-se cap farol”
“la sèrie promet tenir-nos enganxats a la butaca i deixar-nos no sé si sense ungles, però segur que sense excuses per no veure-la”
Fernando de Felipe, La Vanguardia

“Sensacional estrena de la nova sèrie de TV3, Nit i dia, sobretot per la manera com ha sabut dosificar el gènere de la investigació criminal per aconseguir un híbrid de precisió quirúrgica entre el costumisme i la medicina forense. En l’aspecte més formal, Nit i dia és impecable des dels crèdits fins als plans detall que accentuen l’atmosfera torbadora i pausada de la narració. La careta inicial, amb elements que evoquen els crèdits de Seven i de Dexter, és una petita obra d’art que introdueix l’espectador en el context visual i de sensacions de la sèrie” “Pura televisió, perquè més enllà del relat juga amb el poder de la imatge i la capacitat per suggerir sensacions. El missatge no només està pensat per als ulls sinó que apel·la a l’intel·lecte i a l’inconscient”
Mónica Planas, Ara

“Nit i dia, que es va estrenar sent líder de la nit amb un 18,6% d'audiència, s'ha presentat com un bon exercici de ficció de gènere que destaca per la protagonista, Clara Segura”
Gemma Busquets, El Punt Avui

“Nit i dia”, un thriller realista produït per Mediapro
La sèrie ha estat creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran i escrita amb la col·laboració d’Oriol Paulo i Jordi Casanovas. Amb direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo, compta amb un elenc on hi ha Clara Segura, Pablo Derqui, Marc Martínez, Miquel Fernández, Mario Gas, Vicky Peña, Rosa Gámiz, Carme Sansa, David Verdaguer i Mireia Vilapuig, entre d’altres. En el seu repartiment coral destaca la participació de 130 actors en una producció que té més 700 seqüències, 100 decorats i més de 50 localitzacions.

Ambientada en una Barcelona sacsejada pels crims d’un assassí en sèrie, la seva història comença quan Sara Grau (Clara Segura), una patòloga forense feliçment casada amb un alt executiu d’una multinacional, creu reconèixer en un cadàver no identificat, a qui fa l’autòpsia, l’home amb qui va mantenir una esporàdica relació extramatrimonial. Un descobriment que capgirarà la seva vida i posarà al descobert que sota una capa d’aparent estabilitat s’amaga una veritat oculta.

Mediapro inaugura la tercera seu a Argentina

Les noves instal·lacions estan situades al districte audiovisual de Buenos Aires

Mediapro disposa d’un tercer centre de producció a Argentina on estan situades les oficines de PromTv i Promofilm així com l'equip de producció d’Autopromocions per a NBC Universal Llatinoamèrica. Aquestes instal·lacions se sumen a Mediacenter, on produeixen els continguts d’ESPN, i a INCAA TV, el canal de l'Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals.

El nou centre de producció es caracteritza pel seu equipament íntegrament digital. Amb una moderna i altament equipada àrea tècnica, té un departament d'àudio integrat per 2 sales de ProTools destinades a edició, mescla, locució i equalització. L'àrea d'edició de vídeo inclou 3 sales insonoritzades amb tractament acústic, equipades amb sistema AVID Media Composer Symphony i monitor de vídeo professional.

A més, compta amb 4 punts d'assistència d'edició i 4 nuclis d'edició gràfica amb paquet Adobe CS6, sobre equipament Mac Pro, tabletes digitalitzadores i monitors 4K. Tots els llocs de treball es connecten a un repositori central, base de dades Interplay i servidor d'accés web MediaCentral, permetent emmagatzemar al voltant d'1.800 hores de vídeo professional en HD.

El sistema es complementa amb un servidor ASPERA per a recepció i enviament d'arxius, i un segon servidor automatitzat que ingesta en ISIS el material rebut i actualitza la base de dades d’Interplay sense intervenció d'un operador. D'aquesta manera, pot utilitzar-se des de qualsevol estació de treball de manera gairebé immediata. A la completa àrea tècnica se sumen tres àrees destinades a oficines administratives i de producció, així com tres espais de reunió, esbarjo i lunch.

Finalment, el hall central tindrà un espai dissenyat per Mediapro Exhibitions. Equipat amb suports digitals d'alta definició, permetrà compartir material audiovisual interactiu i és el primer espai d'exposició corporativa del Grup fora de les seves seus centrals de Barcelona i Madrid.

Dues produccions de Mediapro, candidates dissabte vinent a 17 premis Goya en les principals categories

“Nadie quiere la noche” d'Isabel Coixet opta a 9 estatuetes i “Un dia perfecte” de Fernando León a 8

Dissabte 6 de febrer se celebrarà el lliurament dels premis Goya de l'Acadèmia de Cinema al Centre de Convencions i Congressos Príncep Felip de Madrid. Juliette Binoche, que opta a Millor Actriu Protagonista per “Nadie quiere la noche” i Tim Robbins, candidat a Millor Interpretació Masculina de Repartiment, assistiran a la gala dels Goya. A més d'aquestes nominacions per “Un dia perfecte”, les dues pel·lícules produïdes per Mediapro acaparen 15 més en les categories més destacades incloses les de premi a Millor Pel·lícula i a Millor Direcció.

Es tracta de la segona ocasió en la qual estan presents en una mateixa edició dues pel·lícules produïdes Mediapro, que compta amb un palmarès de 22 Goya. “La vida secreta de la palabras” i “Princesas”, també dirigides per Isabel Coixet i Fernando León respectivament, van coincidir l’any 2006.

En aquesta ocasió, “Nadie quiere la noche” és una de les favorites i destaca en 9 categories: Millor Pel·lícula, Millor Direcció (Isabel Coixet), Millor Actriu Protagonista (Juliette Binoche), Millor Música Original (Lucas Vidal), Millor Direcció de Producció (Marta Miró i Andrés Santana), Millor Direcció de Fotografia (Jean Claude Larrieu), Millor Direcció Artística (Alain Bainée), Millor Disseny de Vestuari (Clara Bilbao), Millor Maquillatge i Perruqueria (Sylvie Imbert, Pablo Perona i Paco Rodríguez H.).

Per la seva banda “Un dia perfecte”, de Fernando León de Aranoa, és candidata a 8 premis: Millor Pel·lícula, Millor Direcció (Fernando León de Aranoa), Millor Interpretació Masculina de Repartiment (Tim Robbins), Millor Guió Adaptat (Fernando León de Aranoa), Millor Muntatge (Nacho Ruiz Capillas), Millor Direcció de Fotografia (Álex Catalán), Millor Disseny de Vestuari (Fernando García), Millor Direcció de Producció (Luis Fernández Lago).

Web de Mediapro Cine

“El botón de nácar” de Patricio Guzmán es presentarà a Barcelona i a Madrid

Fernando León de Aranoa i Pablo Iglesias presentaran la pel·lícula

“El botón de nácar” es projectarà a Barcelona dimecres vinent 10 de febrer al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) a les 20 h. Després de la seva projecció, Patricio Guzmán obrirà el debat en el qual també participarà el director Fernando León. A Madrid, la pel·lícula es presentaà el divendres 12 de febrer a les 20 h a la Cineteca de Matadero amb un col·loqui posterior entre Patricio Guzmán i Pablo Iglesias.

La pel·lícula es presenta avalada per l'Ós de Plata al Millor Guió de la passada Berlinale i les recents nominacions als premis César de l'Acadèmia de Cinema Francès i als Lumieres, ambdues en la categoria de Millor Documental.

“El Botón de Nácar” endinsa l'espectador en la reflexió de Patricio Guzmán sobre l'equilibri entre els indígenes i el cosmos abans de la conquesta de Xile a través de la seva pròpia veu en off i del testimoni de diversos supervivents. Mars, glaceres, fiords, l'aigua en qualsevol dels seus estats serveix de fil conductor del relat, un recorregut de bellesa impactant a través de la geografia xilena que va des del desert d’Atacama fins a la Patagònia occidental.

Web de Mediapro Cine

“Vis a vis”, nominada com a Millor Sèrie Espanyola pel Festival de Luchon i pels Premis Fotogramas

La decisió del jurat del certamen francès s’anunciarà el pròxim 6 de febrer i els Fotogramas de Plata es lliuraran el 7 de març

“Vis a vis” continua enlluernant la crítica tant dins com fora de les nostres fronteres. El thriller carcerari produït per Globomedia per a Antena 3 ha estat nominat com a Millor Sèrie Espanyola pel Festival de Creacions Televisives de Luchon (França). Aquest certamen, que celebrarà la 18a edició del 3 al 7 de febrer, és punt de trobada de la producció audiovisual francesa i l'espanyola. El Festival comptarà amb la presència del productor executiu de la sèrie, Álex Pina; el director Jesús Colmenar, els guionistes Esther Martínez Lobato i Iván Escobar i les actrius Maggie Civantos i Alba Flores. La decisió del jurat es coneixerà durant la clausura del certamen el pròxim 6 de febrer.

A Espanya, “Vis a vis” també és candidata a Millor Sèrie Nacional dels premis Fotogramas, que cada any atorguen els lectors de la revista del mateix nom als intèrprets de cinema, teatre i televisió. La 66a edició d'aquests guardons se celebrarà el 7 de març.

Lloada per públic i crítica, “Vis a vis” va aconseguir en la seva primera temporada una audiència mitjana de més de 3,5 milions d'espectadors i un 19,9% de share.

Aquest reconeixement s'ha vist recompensat també amb un Premi Ondas 2015 en la categoria de Millor Interpretació Femenina de Ficció Nacional a l'elenc femení de la sèrie. L’Ondas s’afegeix als dos guardons que “Vis a vis” va rebre en la passada edició del FesTVal de Vitòria. Aquest thriller carcerari va ser guardonat amb el Premi al Descobriment de l'any “per haver arriscat en trames i tractament de personatges i situacions en la ficció espanyola”. A més, dins del marc del FesTVal, l'Associació de Directors de Ficció de Televisió (DIRIGE), també va reconèixer el gran treball en la direcció de “Vis a vis” premiant als seus directors: Jesús Colmenar, Sandra Gallego, David Molina i Jesús Rodrigo.

wTVision es consolida com a una de les principals empreses en difusió de gràfics en temps real i automatització de playout

L'empresa formada per més de 200 professionals va treballar en projectes de 55 països durant el 2015

wTVision ha aconseguit tots els objectius plantejats durant l'últim any, consolidant la seva estratègia de creixement internacional, basat en el desenvolupament tecnològic innovador en una gamma més àmplia de solucions, adaptades a cada mercat, a diferents àrees geogràfiques. Actualment wTVision és, 15 anys després de la seva fundació, una de les empreses internacionals més destacades a les àrees d'activitats: difusió de gràfics en temps real i automatització de playout.

El 2015, l'empresa formada per més de 200 professionals a diferents parts del món va tenir un creixement constant i consolidat. Va treballar en projectes de 55 països, 16 d’ells electorals; va participar en 5.500 transmissions en directe de diferents esports; així com en 39 campionats nacionals i internacionals de futbol, incloses 11 lligues nacionals.

Ha augmentat considerablement la seva oferta comercial amb el desenvolupament de nous productes i serveis i ha consolidat la relació amb els seus clients, com amb TV Globo (Brasil), amb qui va celebrar 10 anys de col·laboració durant el 2015.

#beINElClub I #beINRoma es van convertir en TT a Espanya

Els dos hashtags es van mantenir com a tendències nacionals durant hores dijous passat 28 de gener

Dos dels hashtags utilitzats per beIN SPORTS Espanya a Twitter es van convertir en tendència nacional dijous passat 28 de gener. El primer d'ells va ser #beINElClub, l'etiqueta habitual per a la interacció dels espectadors amb ‘El Club’. Durant el programa de dijous, el canal va oferir una entrevista exclusiva amb Neymar Jr. on el brasiler va parlar de la seva situació actual, de la davantera que forma amb Luis Suárez i Leo Messi, així com de la seva renovació amb el FC Barcelona.

El segon hashtag que va aconseguir ser TT a Espanya va ser #beINRoma, referent a una acció en la qual aficionats poden aconseguir un viatge a Roma per veure el partit d'UEFA Champions League entre la Roma i el Reial Madrid. Han d'entrar en http://11ideal.beinsports.es i triar el seu 11 ideal de la història de la UEFA Champions League. El participant que esculli un 11 que coincideixi amb el seleccionat per Axel Torres serà el guanyador.

El magazín agrari “Tempero”, premiat per l'Associació de Bestiar Boví Pirinenc

Aragón TV emet cada dissabte el programa de reportatges sobre el món rural

L'Associació de Bestiar Boví Pirinenc ha reconegut “Tempero” d'Aragón TV pel suport i la difusió de la història, evolució i els programes de millora genètica que l'entitat desenvolupa per conservar aquesta raça adaptada al Pirineus aragonès.

L'equip del programa recollirà dissabte vinent el guardó en un acte que s'emmarca dins de la Ferieta d’Aínsa, que està dedicada als ramats adaptats a les serralades pirinenques.

Des de setembre del 2015, Mediapro és la responsable de produir el programa “Tempero”, dirigit i presentat per Chema Paraled. Durant aquesta temporada, el magazín agrari s'ha renovat i la seva durada s'ha estès a 45 minuts.

Cada setmana, “Tempero” s'aproxima durant la sobretaula dels dissabtes al món rural a través de reportatges monogràfics sobre agricultura, ramaderia i els seus productes derivats. A través d'ells, els espectadors poden conèixer com es fan i també a tots aquells que s'encarreguen de produir-los i veuen, en ells, el seu futur.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007 l’informem que les seves dades es troben incloses en un fitxer degudament enregistrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de mantenir contacte professional i fer-li arribar newsletter i altres comunicacions informatives a través de mitjans electrònics. La finalitat de subscripció i enviament d’informació comercial es realitza a les instal•lacions de l’empresa Rocket Science Group, LLC (propietària de Mailchimp) situada als EUA i adherida als principis de “Port Segur” en relació a la protecció de dades de caràcter personal. En cas que vostè no manifesti la seva oposició, entendrem que ens atorga el seu consentiment per continuar tractant les seves dades amb aquestes finalitats. Per exercir els drets establerts en la LOPD (accés, rectificació, cancel•lació i oposició) pot dirigir-se per escrit (adjuntant fotocòpia del DNI) a IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL, S.L. Av. Diagonal 177, p. 12, 08018 Barcelona; o bé a través de lopd@imagina-media.com