CAS |  CAT |  ENG
logotip
GLOBOMEDIA | MEDIAPRO
CORPORATIVA| CANALS TV| PRODUCCIÓ| POSTPRODUCCIÓ| ENGINYERIA AUDIOVISUAL I TRANSMISSIONS| SERVEIS AUDIOVISUALS| ÀREA INTERNACIONAL
23 de juny 2016

Gol oferirà en obert els partits més destacats del Campionat Nacional de Lliga durant les pròximes tres temporades

Mediapro ha adquirit els drets de retransmissió de Primera Divisió, Segona i resums de 2016/17 a 2018/2019

Mediapro ha adquirit els principals drets de retransmissió del Campionat Nacional de Lliga per a les temporades 2016/2017, 2017/2018 i 2018/2019. Es tracta dels lots 1, 3 i 4 corresponents a l'emissió d’un partit de Primera Divisió de cada jornada, quatre partits de Segona de cada jornada i resums de Lliga i Copa del Rei.

Amb aquest paquet de drets, Gol oferirà als espectadors el millor del futbol espanyol a partir del pròxim inici de Lliga. El nou canal d'esports en obert, que ha començat recentment les emissions, pretén convertir-se en finestra obligada per a tots els aficionats a les disciplines esportives més espectaculars i esports d'acció.

Segons va comunicar LaLiga dilluns passat 20 de juny, en fer públic el resultat, l'oferta de Mediapro ha superat les altres propostes rebudes en cadascun dels tres lots.

El tràiler de “Política, manual de instrucciones” supera el milió de reproduccions a YouTube

S’ha vist a tot el món i ha estat compartit més d'1.300 vegades

El tràiler de “Política, manual de instrucciones”, la pel·lícula documental dirigida per Fernando León de Aranoa sobre el procés de construcció de Podem, ha superat el milió de reproduccions al canal de YouTube de Mediapro. El vídeo va ser publicat fa menys d'un mes. La pel·lícula, produïda per Mediapro i Reposado, i distribuïda per Betta Pictures, es va estrenar el passat 3 de juny i durant les dues primeres setmanes es va situar entre les 20 pel·lícules més vistes a Espanya, i la sisena per espectadors per sala. La pel·lícula es continua projectant a Madrid, Barcelona, la Corunya, Alacant, Almansa, Barakaldo, Las Palmas, Majadahonda, Màlaga, Palència, Palma de Mallorca, Sant Sebastià, Santiago de Compostel·la i València.

El tràiler de “Política, manual de instrucciones” reflecteix el laboriós procés de producció, les més de 500 hores de filmació i els 15 mesos de rodatge que han estat necessaris per registrar la constitució de Podem, els seus debats interns i la seva articulació com a organització política.

El tràiler s’ha vist a nombrosos països, destacant sobretot, a més d'Espanya, països llatinoamericans. Segons les dades recollides per MEDIAPRO, la retenció d'audiència és molt elevada (85%) i un 60% dels visionats és des de dispositius mòbils.

“Política, manual de instrucciones” és un relat des de la cuina d'un dels processos polítics més inesperats i vertiginosos de la nostra història recent, un seguiment detallat de la construcció de Podem.

Web

Facebook: Política, manual de instrucciones

Twitter: @politicamanual

Hashtag: #politicamanual

“Vis a vis” s’acomiada amb reconeixement i honors

Elogiada per la crítica, entra en la història en ser la primera sèrie espanyola estrenada en obert al Regne Unit

Seguida cada setmana per gairebé 3 milions d'espectadors des de la seva estrena a l'abril del 2015, elogiada i premiada per la crítica especialitzada, considerada com a un clar exponent d'innovació i qualitat de la ficció televisiva nacional, “Vis a vis” va finalitzat dimecres passat 22 de juny amb un vibrant capítol que va suposar el fermall d'or a la trajectòria d'una sèrie d’èxit que ha marcat un abans i un després en la ficció espanyola. Amb el seu últim capítol, aquest thriller carcerari va aconseguir un 16,4% de quota de pantalla, marcant rècord de temporada.

Produïda per Globomedia (Grup Mediapro) per a Antena 3, “Vis a vis” ha tingut un equip tècnic i artístic de primer nivell que ha assegut les bases per a una nova forma de fer ficció en la qual l'aposta per la innovació, l'atreviment, i la qualitat ha conformat els eixos sobre els quals s'ha desenvolupat la producció.
Protagonitzada per Maggie Civantos, Najwa Nimri, Carlos Hipólito, Roberto Enríquez, Cristina Plazas, Berta Vázquez, Alba Flores, María Isabel Díaz Lago, Inma Cuevas, Ramiro Blas, Marta Aledo, Alberto Velasco, Daniel Ortiz, Harlys Becerra, Jesús Castejón i María Salgueiro, aquesta sèrie ha modificat els plantejaments habituals de narració, apostant per arriscades propostes en temes, trames i direcció. Una identitat pròpia molt lloada que tant cadena com a productora s'han afanyat per mantenir intacta en cadascun dels episodis que han compost les dues temporades de “Vis a vis”.
El productor executiu de la sèrie, Álex Pina, ha elogiat la valentia en l'aposta per aquest projecte: “‘Vis a vis’ ha estat una sèrie valenta de la qual cal estar orgullosos. Valenta per qui va apostar per ella i perquè hem intentat avançar en tots els camins possibles: Trames, personatges, factura, moralitat… així que, sobretot, hem après escrivint-la, rodant-la i interpretant-la. Gràcies ‘Vis a vis’ i a l'equip que s'ha deixat la pell a Cruz del Sur”.
Als innombrables elogis de la crítica especialitzada, s'uneix una llarga llista de premis i reconeixements, entre els quals destaquen el Premi Ondas a tot l'elenc femení de la sèrie (un reconeixement inèdit en la història del prestigiós certamen), el premi del Festival de TV de Vitòria i el del Festival de Luchon (França) a la millor ficció espanyola. Uns elogis i premis que han culminat amb la recent estrena de “Vis a vis” a Channel 4, convertint-se així en la primera sèrie espanyola estrenada en un canal en obert al Regne Unit. “Vis a vis” finalitza el seu cicle a Espanya, però té per davant un llarg periple fora d’Espanya donat l'interès demostrat per destacats operadors internacionals.

La campanya publicitària “Hattrick” de beIN SPORTS, Lleó de Plata a Canes

Aquest treball ha estat l'única peça espanyola premiada en la secció Promo & Activation del certamen publicitari

La campanya “Hattrick” de beIN SPORTS ha estat premiada amb un Lleó de Plata en la categoria de Promo & Activation del Cannes Lions International Festival of Creativity, el certamen de publicitat més destacat del món.

Aquest treball publicitari, creat per l'agència Tapsa Y&R per a beIN SPORTS, destaca a més per haver estat l'única peça espanyola premiada en aquesta categoria del festival en la qual hi havia inscrits més de 3.500 treballs procedents de diferents anunciants i agències a tot el món.
“Hattrick” planteja, en clau d'humor, una solució divertida per a aquells pares que no volen renunciar a passar temps jugant amb els seus fills a la sortida del treball, però tampoc volen perdre's ni un minut de la UEFA Champions League. “Hattrick” va ser creada com a una acció de branding de beIN SPORTS per posicionar-se davant dels seus clients com el millor canal de futbol per gaudir i cuidar la seva passió.
El Festival Internacional de Creativitat de Cannes és el més important del món i reuneix les millors agències creatives i campanyes de publicitat. Més de 30.000 peces creatives s'inscriuen tots els anys i participen aproximadament agències i anunciants de 90 països.
Recentment, una altra de les campanyes de beIN SPORTS (“Live football preroll”) va ser guardonada amb un Sol de Plata, en la categoria de Digital, del Festival Iberoamericà de Comunicació Publicitària.

“Águila Roja” es manté com a l'emissió no esportiva més vista amb el segon capítol de la nova temporada

Manuel Manquiña interpretarà l'oncle Emilio durant els pròxims episodis

“Águila Roja” repeteix com l'emissió no esportiva més vista del dimarts amb el capítol del 21 de juny. La sèrie d'aventures de Globomedia per TVE es va mantenir per sobre dels 2 milions d'espectadors (13,1% de share). El prime time de La 1 va ser l'opció preferida després de la retransmissió esportiva de l'Eurocopa gràcies als 2.208.000 seguidors d'un capítol molt emocionant en el qual es mor Irene, un dels personatges protagonistes.

El capítol 105 també va suposar el debut de Manuel Manquiña a “Águila Roja”. L'actor, nominat al Goya al Millor Actor Revelació per “Airbag”, interpretarà el paper de l'oncle Emilio durant la nova temporada. Manquiña se suma així als actors amb destacada trajectòria professional que han passat per aquesta sèrie: Eusebio Poncela, Julia Gutiérrez Caba, Carmen Maura, Loles León, Lydia Bosch, Marta Etura, Bárbara Lennie o Josep Maria Pou són alguns d'ells.

“La Báscula”, un exemple en la lluita contra l'obesitat segons l'ONU

L'OMS reconeix la difusió d'hàbits saludables realitzada per aquest programa de Mediapro que emet Canal Sur i Aragón TV

L'ONU ha reconegut el treball de “La Báscula” per eradicar l'obesitat i el sobrepès, així ho proven les quatre mencions realitzades per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). El format concurs, desenvolupat i produït per MEDIAPRO es troba en la seva quarta temporada a Canal Sur, on és el programa més longeu dels últims 10 anys, i en la segona a Aragón TV, canals on té satisfactòries xifres d'audiència durant les nits dels diumenges. La trentena de concursants que participen en cada versió han perdut més de 2.000 kg durant la present temporada, dada que ha suposat un clar benefici per a la salut de tots ells.

Dos fragments del programa van ser vídeos destacats a la web de l'organisme internacional: un d'ells fa referència, tant en web com en xarxes socials, al moment en el qual la nutricionista i dietista de l'edició aragonesa, Nuria Abia Lázaro, calcula la quantitat de sucre que és capaç de consumir un dels concursants en una setmana, posant de manifest les conseqüències negatives que té l'excessiu consum d'aquest aliment. Una altra menció, aquesta referida a Canal Sur, mostra imatges de l'endocrí Paloma Gil i el nutricionista Javier García referint-se al fet que l'Organització de la Nacions Unides ha declarat 2016 Any Internacional dels llegums.
“La Báscula”, un docushow educatiu que es va estrenar a Canal Sur l’any 2013, té com a objectiu que els seus participants perdin pes assessorats per experts en alimentació, esport i psicologia. Els concursants no només han de cuidar el que mengen, el programa té un component divulgatiu fonamental: proposar també als teleespectadors adquirir hàbits saludables com la pràctica d'exercici. Al llarg de les emissions s'observen canvis integrals en l'estil de vida dels participants, que es converteixen en un exemple a seguir. Gràcies als consells sobre nutrició, esport i salut que transmet “La Báscula”, els concursants del programa de Canal Sur han perdut 1.051 kg des de setembre del 2015. Mentre que els participants de la segona temporada de l'edició aragonesa s'han desfet de més de 1.042 kg.
139 és el total d'emissions de l'edició andalusa, que va finalitzat la 4a temporada diumenge passat 12 de juny, sent el programa més longeu de Canal Sur dels últims 10 anys. Presentat per Enrique Sánchez, ha obtingut una mitjana de 8% de share al llarg de l'actual curs televisiu, mantenint el prime time dels diumenges com el més vist de la setmana en la cadena autonòmica (239.000 espectadors). Les audiències també recolzen la versió aragonesa presentada per Luis Larrodera: els 37 lliuraments de l'actual temporada, que finalitzarà el 3 de juliol, han obtingut un share mitjà de 10%, dada que situa el programa per sobre de la quota mitjana d'Aragón TV.
La implicació de “La Báscula” en la difusió d'hàbits saludables s'ha estès a altres àmbits: 4 llibres publicats amb 100.000 exemplars venuts, tres carreres populars per fomentar l'esport, i el doble de donants anuals d'òrgans a la Comunitat Autònoma Andalusa gràcies al projecte “donant vides”.

El Grup Mediapro va dur a terme la realització a les pantalles del Sónar i a l’streaming dels concerts

Un equip format per 65 persones va treballar en 4 escenaris amb 3 unitats mòbils i 29 càmeres durant el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia

Des de dimecres passat i fins al diumenge, Mediapro va treballar en la producció audiovisual del Festival Internacional de Música Avançada i el Congrés de Creativitat i Tecnologia, Sónar, celebrat a Barcelona. Imagina France i Mediamóvil, ambdues empreses del Grup Mediapro, van dur a terme la realització a les pantalles i a l’streaming de concerts en els escenaris Hall i Village de Sónar Dia i Sónar Nit, i en Pub de Sónar Nit. Un equip format per 65 persones ha treballat en 4 escenaris, equipat amb 3 unitats mòbils i un total de 29 càmeres.

Imagina France i Mediamóvil van col·laborar amb l'empresa Els Films Jack Fébus que es va ocupar de l’streaming, emès a través de Culturebox, la plataforma d’streaming de la televisió nacional francesa dedicada a la cultura i l'art digital.

Un altre equip de Mediapro, format per 40 professionals, va realitzar els vídeos resum dels concerts per a premsa, l’streaming en directe i en diferit de les sales de Sónar+D així com la realització del vídeo resum de col·laboradors i patrocinadors del Sónar.

Ceuta, Belfast, Dresden i Wroclaw, primers escenaris d’“Europa Transit”

La sèrie documental combina el relat periodístic amb una aproximació al llegat cultural de ciutats testimoni de conflicte

Mediapro ha finalitzat els quatre primers documentals d’“Europa Transit”, rodats a ciutats europees i que combinen el relat des del punt de vista periodístic amb una aproximació al llegat cultural del conflicte. Produïda per Media 3.14 i K2000, la sèrie és una iniciativa de Donostia/Sant Sebastià Capital Europea de la Cultura 2016 (DSS2016).

Cadascun dels deu capítols que integren “Europa Transit” aborda un tema específic de drets humans en una ciutat diferent que ha estat o és testimoni de conflicte. Els primers lliuraments són les dedicades a Ceuta, Belfast (Irlanda del Nord), Dresden (Alemanya) i Wroclaw (Polònia). Actualment, s'emeten als canals d'Euskal Telebista: ETB1 (en eusquera) i ETB2 (en castellà).

Ceuta, “Missatges de frontera”

Sergi Càmera és un fotoperiodista documental que porta més de 10 anys treballant a la frontera sud d'Europa. El seu nou projecte consisteix a fotografiar immigrants que fa temps que viuen en el vell continent i, a més, demanar-los que enviïn un missatge a la gent que acaba de creuar la frontera. Les fotografies i els missatges s'exposaran al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants a Ceuta, on més de 800 persones esperen que el Ministeri de l'Interior els autoritzi per passar a la Península.

Belfast, “In dialogue”

La professora de filosofia Sira Abenoza creu que la major part dels conflictes en la societat es deuen a la falta de diàleg. Amb aquesta premissa porta temps organitzant trobades entre persones de diferents orígens, condició social, econòmica, política o de qualsevol tipus. Després d'haver posat en pràctica el seu mètode a Espanya i a Sud-amèrica, en aquesta ocasió es desplaça a Irlanda del Nord per reunir en una taula ex membres de l'IRA, exmembres de grups paramilitars unionistes, un exsoldat britànic i un expolicia.

Dresden, “Refugi Dresden”

En 2015 Alemanya va ser l'únic país europeu que va exercir una política de portes obertes als refugiats que arribaven massivament fugint de països en guerra. Com a resultat, Alemanya va acollir a un milió de persones en un any. El documental mostra l'impacte d'aquest fenomen sobre Dresden, una ciutat situada al focus mediàtic per ser el bressol i l'escenari de les manifestacions de PEGIDA (Patriotes Contra la Islamització d'Occident), una organització obertament hostil amb els refugiats. La peça mostra una ciutat dividida, amb una història molt convulsa, que influeix en la manera de posicionar-se davant l'arribada dels refugiats.

Wroclaw, “La biblioteca humana”

Després de les últimes eleccions generals a l'octubre de 2015, Polònia ha donat un gir a l'ultra conservadorisme i ha format un parlament sense representants d'esquerres. El partit Llei i Justícia va guanyar les eleccions per majoria absoluta amb un programa que promou una Polònia unitària i pura. Proliferen les manifestacions dels seguidors dels partits de dretes demanant una Polònia lliure d'immigrants i criticant les polítiques europees sobre refugiats. En aquest entorn, estan sorgint iniciatives populars i ONGs que lluiten per una Polònia més tolerant i multicultural. Una d'elles és la Biblioteca Humana de Wroclaw, una proposta educativa que converteix persones en llibres, llibres vius amb un denominador comú: la discriminació.

Mediapro instal·la Automatic TV a Aràbia Saudita

Al Hilal FC es converteix en el primer club de futbol de l’Orient Mitjà que adopta aquesta tecnologia

La filial del Grup Mediapro a Aràbia Saudita, Mediapro KSA, ha instal·lat el seu innovador sistema de producció televisiva automatitzada, denominat Automatic TV, als camps d'entrenament a Riad del principal equip de futbol del país, Al Hilal FC.

Automatic TV, creat per Mediapro, és un sistema que permet produir esdeveniments esportius en alta resolució de manera totalment automatitzada sense necessitat d'operar càmeres amb personal.
La directiva del club més llorejat de la regió de l’Orient Mitjà ha confiat en la solució tecnològica de Mediapro per millorar els aspectes tàctics, tècnics i físics del seu primer equip, així com per retransmetre en modalitat streaming els partits dels equips de les seves divisions inferiors, que tenen un gran seguiment a tot el país.
Mediapro KSA és la filial que el Grup Mediapro va establir a Aràbia Saudita l'any 2015 i que opera les activitats de les diferents unitats de negoci del grup en un dels principals països del Golf.

Mediapro Brands, present a la Lliga San Miguel de Traïnyes

Va formar part de l'organització de la regata inaugural al riu Guadalquivir

Un any més, San Miguel va confiar en Mediapro Brands per gestionar la part lúdica d'un dels seus esdeveniments estrella: la jornada inaugural de la Lliga de Traïnyes. Va organitzar, entre altres activitats, el hospitality VIP, tant en les tribunes com en un vaixell que va permetre seguir molt de prop la competició.

Mediapro Brands també va implantar algunes de les activitats de més èxit de la fan zone. Per exemple, un fotomaton San Miguel, o gaudir de la vetllada de DJs a l'escenari San Miguel. A més, els assistents van poder gaudir de balls bascos i andalusos i d'una exhibició d'esports rurals.

L'auditori de l'edifici Imagina acull el lliurament dels premis Illuminating Curiosity

Una gala organitzada per l'Institut de Ciències Fotòniques amb la llum com a protagonista

L'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) va celebrar la gala de lliurament de la segona edició dels premis Illuminating Curiosity dimarts passat a l'auditori de l'edifici Imagina Centre Audiovisual, situat al districte tecnològic 22@ de Barcelona. El concurs d'audiovisuals, que impulsa les curiositats de la llum en la vida quotidiana, proposa el repte de respondre a través de vídeos a preguntes que fan diferents persones famoses. Els seus guardons reconeixen la creativitat i la capacitat de comunicar idees a partir de la idea que la ciència pot donar resposta a moltes preguntes de la vida quotidiana. A més dels premiats, la llum va ser protagonista de l'espectacle que es va dur a terme sobre l'escenari de l'auditori Mediapro.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007 l’informem que les seves dades es troben incloses en un fitxer degudament enregistrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de mantenir contacte professional i fer-li arribar newsletter i altres comunicacions informatives a través de mitjans electrònics. La finalitat de subscripció i enviament d’informació comercial es realitza a les instal•lacions de l’empresa Rocket Science Group, LLC (propietària de Mailchimp) situada als EUA i adherida als principis de “Port Segur” en relació a la protecció de dades de caràcter personal. En cas que vostè no manifesti la seva oposició, entendrem que ens atorga el seu consentiment per continuar tractant les seves dades amb aquestes finalitats. Per exercir els drets establerts en la LOPD (accés, rectificació, cancel•lació i oposició) pot dirigir-se per escrit (adjuntant fotocòpia del DNI) a IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL, S.L. Av. Diagonal 177, p. 12, 08018 Barcelona; o bé a través de lopd@imagina-media.com