CAS |  CAT |  ENG
logotip
GLOBOMEDIA | MEDIAPRO
CORPORATIVA| CANALS TV| PRODUCCIÓ| POSTPRODUCCIÓ| ENGINYERIA AUDIOVISUAL I TRANSMISSIONS| SERVEIS AUDIOVISUALS| ÀREA INTERNACIONAL
17 d'abril 2015

Antena 3 estrena dilluns “Vis a vis”

Maggie Civantos, Roberto Enríquez, Najwa Nimri i Carlos Hipólito són alguns dels protagonistes d'aquest drama carcerari de Globomedia

Antena 3 estrena el dilluns 20 d'abril “Vis a vis”, un drama carcerari produït per Globomedia en el qual conflueixen un inquietant thriller, la lluita al límit d'un pare per aconseguir la llibertat de la seva filla i la difícil i perillosa convivència de les recluses. Un relat realista i sense concessions que es vertebra a través de la mirada espantada de Macarena (Maggie Civantos), una jove fràgil i innocent l'existència de la qual canvia completament quan ingressa a la presó amb una condemna de set anys per haver-se enamorat de l'home equivocat.

A la penitenciaria “Cruz del Sur”, un model experimental d'institució penitenciària privada, Macarena conviurà amb un grup de recluses interpretades per Najwa Nimri, Berta Vázquez, Alba Flores, María Isabel Díaz, Inma Cuevas, Laura Baena i Marta Aledo. En aquest grup es veuran representats els diferents personatges que hi ha a una presó de dones: la vilana de terrible passat, la rebel sense por, la veterana acostumada a l'ambient carcerari, la ionqui, la reina de la droga amb aires de grandesa o una gitana perdudament enamorada d'una altra companya de condemna.

Al costat de les preses, Roberto Enríquez, Alberto Velasco i Harlys Becerra interpreten els funcionaris de la presó, amb Cristina Plazas com a directora. Carlos Hipólito i María Salgueiro encarnen els pares de Macarena i Daniel Ortiz al seu germà. Ramiro Blas és el metge i Ana Labordeta, la governanta.

La ficció es vertebra a través dels ulls del personatge interpretat per Maggie Civantos, que ha d'evolucionar i adaptar-se a l'escabrós món carcerari on l'important és sobreviure. Allí dins haurà d'aprendre-ho tot, fins i tot a enamorar-se d'una altra dona.

El grup Mediapro produeix partits de futbol i bàsquet de la Lliga de Turquia

Un equip format per 50 professionals ha treballat en la producció de prop de 70 partits durant aquesta temporada

Mediapro Turkey duu a terme actualment la producció audiovisual de partits de futbol i bàsquet a Turquia, uns 70 fins al moment i està previst que arribi a prop dels 100 en tancar la temporada 2014/15. Entre l'extens equipament destinat destaquen dues unitats mòbils, fins a 16 càmeres, equips slow motion, etc.

Un equip format per 50 professionals treballa en aquesta producció, entre ells caps tècnics, operadors de càmera, operadors d'àudio, tècnics d’EVS i de CCU. A més de la producció de partits de futbol per al canal Lig TV, Mediapro també proporciona assessorament tècnic per a les produccions d’Acum Medya. Les unitats de producció també han donat servei durant partits de Turkish Cup, Champions League i UEFA European League per a diversos canals internacionals.

“Veterinaris” torna aquest dissabte a TV3 amb noves històries

La sèrie produïda per Media 3.14 va registrar excel•lents audiències durant l’anterior temporada a la franja de sobretaula

Dissabte vinent a les 15.40 h, TV3 estrena la novena temporada del programa sobre les relacions entre els animals i els seus propietaris. Media 3.14 realitza la producció al complet de “Veterinaris” per a Televisió de Catalunya des de les tres últimes temporades i té, a més, l'experiència d'una temporada anterior com a encarregada de la realització dels rodatges. Duu a terme tant les tasques d'enregistrament com les de guió i edició de capítols i la gestió dels continguts per a les xarxes socials de la sèrie que ha recollit excel•lents índexs d’audiències durant totes les temporades.

Nous capítols amb un munt d’històries emocionants
Se'n veuran unes quantes de protagonitzades per animalons clàssics, com ara gats, gossos i ocells, però també es tindrà una bona ració d'animals ben poc domèstics: poltres salvatges, tortugues mossegadores o micos en perill d'extinció, entre d'altres. Els espectadors coneixeran el Pepe, per exemple, un gat que es llepa d'una manera tan obsessiva que s'està quedant sense pèl; també seguiran un grup de voluntaris que rescaten cobais i conills abandonats en una rotonda de Tarragona, després els curen i els busquen una casa que els adoptin. I es viurà el trasllat de 30 cèrvols a una instal•lació provisional del Zoo de Barcelona i també es donarà la benvinguda al Racky, un mascle de mangabei que després d'una bona adaptació té el seu primer fillet català.

Un cop més “Veterinaris” s'ha trobat i ha seguit de molt a prop casos molt difícils que han posat a prova els especialistes de la sèrie. En aquesta temporada es veuran ressonàncies magnètiques, cirurgies molt aparatoses i fins i tot un trasplantament amb pell artificial. També es veurà com el Xavi i el Javi de la clínica Exòtics suen de valent per arreglar la pota al Zorro, un conill paracaigudista. I també com el Pere se les empesca per fer una radiografia a la Júlia, una euga amb tos crònica, sense cap mena de sedació. I tot amb un objectiu: fer el que calgui perquè l'animal torni a estar bé.

Aquesta novena temporada de “Veterinaris” s'ha gravat a les clíniques habitual com Ars i Exòtics, a Barcelona; Canis, a Girona, i Assistència Veterinària, a Vic. I s'han seguit casos a les clíniques Bofarull, a Tarragona, i Mendieta, a Palamós. Però també s'han incorporat nous veterinaris, com ara l'especialista en equins, Pere Espinal, o els professionals de les clíniques Vets de Sabadell i de l'Hospital Veterinari de Catalunya, a Igualada.

Aquest dissabte, a les 15.40 h
El Dobi és un gos que arriba paralitzat a Ars després d’haver tingut convulsions. El Joan Mascort ha de fer de doctor House per saber-ne la causa.

El Javi i el Xavi d’Exòtics suen de valent per salvar el Zorro, un conill que ha caigut pel balcó. Curar la fractura que té a la pota és una feina de gran precisió.

La Bibi és una cacatua nimfa que està al límit de les seves forces. Té el bec tort i un refredat molt greu. El Rafel Mendieta ha de treballar de pressa per no perdre-la.

El Pere Cases té una missió molt arriscada: fer-li una pedicura a la Banya Caiguda, una vaca pirinenca.

Facebook de “Veterinaris”

Gran estrena de “La Báscula” a Aragón TV

El programa, produït per Mediasur, va obtenir un 15,7% de share

L’estrena de “La Báscula” a Aragón TV va obtenir el diumenge una gran acceptació de l'audiència com avalen els seus resultats. Presentat per Luis Larrodera, el programa va aconseguir una quota de pantalla del 15,7%, va ser juntament amb el partit del Saragossa el programa més vist del cap de setmana en la televisió autonòmica. “La Báscula”, produït per Mediasur, és un docushow divulgatiu que difon hàbits de vida saludables entre la població i lluita contra el sobrepès i l'obesitat.

El programa va suscitar l'interès de 253.000 persones que van connectar en algun moment amb el nou espai de la cadena pública autonòmica, comptant amb el minut d'or, a les 23.46 h, amb un 19,9% de l'audiència. Durant més de mitja hora “La Báscula” va ser líder d'audiència i Aragón TV, la segona cadena més vista la nit del diumenge.

“La Báscula”, que s'emet amb gran èxit des de fa tres temporades a Canal Sur TV, va ser trending topic a Saragossa (font Trendsmap) i reuneix, després de la seva primera emissió, més de 3.200 seguidors a Facebook.

El talent d’Aixalà distingit amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

El realitzador d’Ovideo i director d'imatge de Gol Televisión rep un nou reconeixement a la seva activitat al sector de la comunicació audiovisual

Aixalà recollirà el màxim reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya per la seva activitat audiovisual. La Creu de Sant Jordi distingeix a persones o entitats que hagin prestat serveis destacats a Catalunya i arriba poc temps després del nomenament de l’Acadèmia del Cinema Català com a membre d’honor.

Aixalà és el professional més reconegut per la seva tasca en realització publicitària amb premis a festivals internacionals com els de Nova York, Sant Sebastià i Cannes, així com el prestigiós Laus. Caracteritzat pel seu talent i versatilitat, el seu treball al grup Mediapro destaca per ser realitzador de la productora Ovideo, des dels anys 80 quan va encetar una nova etapa com a realitzador publicitari, de documentals, videoclips, etc; és també director d’imatge del canal Gol Televisión; col•labora amb el departament de Cinema, des del 2006 quan va ser l’editor de la premiada pel.lícula “Salvador”; així com amb Mediapro Exhibitions.

Jaume Roures va exposar les claus del lideratge de Mediapro al Fòrum de la Nova Comunicació

La seva conferència va fer referència als factors d'innovació, internacionalització i valors que defineixen Mediapro

Jaume Roures va participar a la tribuna del Fòrum de la Nova Comunicació, organitzada per Nueva Economía Fórum dimarts passat, parlant sobre diferents factors que són claus a l'hora de definir Mediapro. La conferència va estar centrada en la situació actual del grup, amb una facturació d'1.530 milions d'euros el 2014 i un equip integrat per 3.600 professionals, 300 dels quals han entrat a formar part durant l'últim any i mig, treballant a 29 seus de 20 països repartits a 4 continents. Va fer referència a les nombroses produccions internacionals que Mediapro duu a terme a tot el món i va avançar, durant el torn de preguntes realitzades pels assistents, el pròxim llançament l'1 d'agost a Espanya del canal beIN Sports per a Al Jazeera.

Altres temes exposats durant la ponència van ser la trajectòria de Mediapro en l'àmbit de la producció cinematogràfica, amb una filmografia de 50 pel•lícules els últims 15 anys i premis com 2 Oscar, 2 Globus d'Or, 22 Goya, etc.; la cobertura informativa d'esdeveniments d'actualitat en qualsevol punt del món; la producció i distribució de canals d'internacionals de televisió; i el llançament de l’OTT MediaChannel, entre altres temes. Jaume Roures també va tractar sobre la col•laboració de Mediapro amb la Lliga de Futbol Professional, al seu treball conjunt a Twitter, la publicitat estàtica, l'eina MediaCoach i a la lluita contra la pirateria. “El repte fonamental al nostre sector és la confiança. I la confiança té a veure amb els clients, amb els proveïdors…” –va afirmar durant la seva ponència– posant com a exemple un dels llançaments de Mediapro més recents: “Des de fa 3 mesos, estem produint un canal de F1 per a Amèrica Llatina i en aquest temps ja tenim més de 10 milions d'abonats”.

Iker Casillas, protagonista del torneig de Mahou Mus Madrid organitzat per Millennials

El porter del Reial Madrid protagonitza la gran final de l’esdeveniment celebrat a la seu de Mediapro Madrid

El porter del Reial Madrid, Iker Casillas, va ser el protagonista i guanyador del 1r Campionat Mahou Mus Madrid. Casillas, un expert jugador d'aquest popular joc de cartes, i la seva parella, el seu cosí David “El Bici”, es van imposar en poc més d'hora i mitja a la parella formada per Carlos Herrero i Javier Pascual, que van arribar a aquesta trobada després d'imposar-se a totes les fases de classificació i final.

Aquesta gran final, “Órdago a Iker” es va celebrar a la seu de Mediapro a Madrid el 9 d'abril i Millennials Strategy Marketing ha estat l'empresa encarregada d'organitzar les fases finals i aquesta última partida. Durant tot l'esdeveniment, no van faltar ni les canyes ni un gran servei de catering que van amenitzar l'espera dels participants.

El campionat Mahou Mus Madrid
Les fases classificatòries d'aquesta primera edició del campionat Mahou Mus Madrid que va tenir lloc a més de 60 bars el passat mes de novembre. Millennials va ser l'empresa encarregada d'organitzar la fase final, que es va celebrar a la Llotja d'Honor del Santiago Bernabéu al mes de gener, amb la participació de les 128 parelles classificades.

D'aquesta final va sortir la parella guanyadora, formada per Carlos i Javier, que van ser els que van arribar a enfrontar-se a Iker Casillas i al seu cosí, a l'esdeveniment “Órdago a Iker”, organitzat també per Millennials.

Veure vídeo

Una curiosa història a l'Estadi de Vallecas protagonitza la nova campanya #SinGolNoHayFútbol de Gol Televisión

En col•laboració amb el Rayo Vallecano SAD, la peça mostra com uns aficionats veuen els partits des del seu balcó situat davant de l'estadi

L'Estadi de Vallecas és el protagonista de la nova campanya de Gol Televisión amb el missatge “Sin Gol no hay fútbol”. Aquest espot produït per Ovideo amb la col•laboració de Rayo Vallecano SAD i direcció d’Aixalà es va començar a emetre el passat 13 d'abril i estarà present a la televisió nacional i internet.

La campanya mostra la història real d'uns veïns que s'allotgen en uns blocs de pisos al costat de l'Estadi de Vallecas i veuen els partits del Rayo Vallecano SAD des del seu balcó. Una de les claus de l'espot és que des d'aquesta posició no són capaces de visualitzar una de les porteries. L'espot es va rodar el passat 13 de març coincidint amb la disputa del partit Rayo Vallecano SAD - Granada CF.

Gol Televisión ofereix la millor oferta de futbol amb 8 partits de la Lliga cada jornada amb sempre Reial Madrid CF i/o FC Barcelona, tota l'Europa League, la Premier League, la Primera Divisió de Futbol Femení, la Copa Libertadores i molt més futbol internacional.

Ovideo produeix el nou espot de Florette protagonitzat per Samantha Vallejo-Nágera

Aixalà ha dirigit la peça per a Vinizius Y&R

La mediàtica xef Samantha Vallejo-Nágera protagonitza la nova producció de Florette, dirigida per Aixalà, per a l'agència Vinizius Y&R. “Amanides sempre fresques” és el títol d'aquesta apetitosa peça, la creativitat de la qual prové de l'equip creatiu de l'agència liderat per Quim Crespo.

Aixalà, realitzador d’Ovideo, torna a la càrrega amb un espot d'alimentació rodat amb càmera Phantom, una de les seves especialitats.

Daniel Écija, jurat del concurs de guió de curtmetratges organitzat per Aldeas Infantiles SOS

“Cuida de mí” vol conscienciar sobre les necessitats de la infància vulnerable amb la complicitat de guionistes i cineastes

El president de Globomedia, Daniel Écija, productor, director i creador de sèries de televisió, formarà part del jurat del concurs de guions de curtmetratges “Cuida de mí”. Aquest certamen organitzat per Aldeas Infantiles SOS té com a objectiu conscienciar la població sobre les circumstàncies i necessitats de la infància vulnerable, comptant amb la complicitat de guionistes i cineastes. El cinema és una magnífica eina de transmissió d'emocions i sensibilització que aquesta ONG dedicada a la infància vol utilitzar per explicar històries de ficció sobre nens i joves que tenen dret a créixer feliços.

“Cuida de mí” tindrà un jurat integrat per professionals del sector televisiu i cinematogràfic a les diferents disciplines. A més de Daniel Écija, formaran part aquest jurat: Pedro Puig, president de Aldeas Infantiles SOS d'Espanya; els productors, directors i guionistes Nicolás Matji, Paco Plaza, Ángela Armero, Pablo Guerrero i Javier Quintas; a més de les actrius Leticia Dolera i Carmen Ruiz.

El president de Globomedia ha felicitat Aldeas Infantiles SOS per aquesta iniciativa i ha considerat un privilegi poder participar com a membre del jurat. “El llenguatge audiovisual transmet molt bé les emocions i aquest és un projecte que, per sobre de tot, emociona”. A més, està convençut que “seran molts els joves guionistes que es llançaran a participar”. Écija els ha animat a participar, no només pel compromís social que té la iniciativa sinó perquè “és també una magnífica oportunitat de donar a conèixer el seu treball”.

Amb aquest nou projecte, l'organització es compromet a rodar un o diversos curtmetratges sota el criteri de professionals de reconegut prestigi del sector que, amb generositat i implicació, participaran davant i darrere de les càmeres. Posteriorment, Aldeas Infantiles SOS dissenyarà una exposició itinerant al voltant d'aquestes peces audiovisuals que recorrerà diverses ciutats espanyoles.

Les bases d'aquest concurs estan disponibles a www.aldeasinfantiles.es/concursoguion

Francis White viatja a la Xina

L'artista espanyol participarà a l’Strawberry Music Festival que se celebrarà a la ciutat de Wuhan

Francis White ha estat convidat per l'organització de l’Strawberry Music Festival a participar en l'edició d'aquest any, que tindrà lloc a la ciutat de Wuhan els dies 18 i 19 d'abril. Aquesta invitació s'estableix dins del marc de col•laboració entre l’AECID i l'Ambaixada Espanyola a Xina, juntament amb el suport d’AIE.

L’Strawberry Festival és un dels més famosos festivals del país de música pop i rock, en el qual participen nombrosos grups xinesos i estrangers, per la qual cosa és una excel•lent plataforma per donar-se a conèixer en un país en el qual les manifestacions artístiques estrangeres s’aprecien cada vegada més i, també, proporciona un interessant intercanvi entre músics de diverses nacionalitats.

Aprofitant l'estada a la Xina, l'Ambaixada Espanyola ha organitzat dos concerts més, per donar a conèixer Francis White, a Shanghái i Pequín. Sens dubte, suposa una experiència inoblidable per a qualsevol artista poder dur a terme una gira en una país com la Xina.

Després d’alguns anys fent versions d'altres grups, Francis White es va animar a compondre els seus propis temes a la cambra de la rentadora acompanyat del seu gos. Influït per bandes com Arctic Monkeys o Richard Hawley, passant per The Drums o els Crystal Castles, els seus temes són guitarrers, amb arranjaments inspirats en un univers vintage, amb veus suaus, sense edulcorants. Va quedar semifinalista del concurs de maquetes organitzat per Radio 3 i el FIB, Projecte Demo 2012, i posteriorment va ser finalista del 43 Music de nous talents.

Aquest jove madrileny va ser l'intèrpret d'alguns dels temes que van sonar a “Luna, el misterio de Calenda”, la sèrie de Globomedia per a Antena 3. Els seus disc debut “Calipso. Extended Play”està integrat per temes guitarrers, arranjaments inspirats en un univers vintage, veus suaus sense edulcorants i so low fi. En general, són balades i mitjos temps folk/pop com “Like a Stranger” o “On My Way” amb acords senzills que amaguen sentiments arrelats, combinats amb cançons més nervioses com “Calipso” i fins i tot amb urpades punk en “Pleased To Meet You”.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007 l’informem que les seves dades es troben incloses en un fitxer degudament enregistrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de mantenir contacte professional i fer-li arribar newsletter i altres comunicacions informatives a través de mitjans electrònics. La finalitat de subscripció i enviament d’informació comercial es realitza a les instal•lacions de l’empresa Rocket Science Group, LLC (propietària de Mailchimp) situada als EUA i adherida als principis de “Port Segur” en relació a la protecció de dades de caràcter personal. En cas que vostè no manifesti la seva oposició, entendrem que ens atorga el seu consentiment per continuar tractant les seves dades amb aquestes finalitats. Per exercir els drets establerts en la LOPD (accés, rectificació, cancel•lació i oposició) pot dirigir-se per escrit (adjuntant fotocòpia del DNI) a IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL, S.L. Av. Diagonal 177, p. 12, 08018 Barcelona; o bé a través de lopd@imagina-media.com