CAS |  CAT |  ENG
logotip
GLOBOMEDIA | MEDIAPRO
CORPORATIVA| CANALS TV| PRODUCCIÓ| POSTPRODUCCIÓ| ENGINYERIA AUDIOVISUAL I TRANSMISSIONS| SERVEIS AUDIOVISUALS| ÀREA INTERNACIONAL
19 de novembre 2014

El canal Formula OneTM, de Mediapro, emetrà tot el campionat de la FIA Formula One World ChampionshipTM amb 10 primers premis en exclusiva

El nou canal es distribuirà en tota Llatinoamèrica, excepte Brasil

Mediapro llançarà el pròxim any el canal Formula OneTM per a tot el territori de Llatinoamèrica (excepte Brasil) dedicat 24h a tot el que envolta la competició. El nou canal, produït i distribuït amb Direct TV, emetrà en directe tots els grans premis, 10 d'ells en exclusiva, així com carreres de classificació, entrenaments, entrevistes reportatges… El canal es distribuirà a través de totes les finestres Premium (cable, satèl•lit, internet…). Mediapro va adquirir al març els drets exclusius d'emissió, tant en obert com en pagament i en totes les plataformes i dispositius, de totes les carreres de Fórmula 1®, així com de les sèries de classificació i les sessions d'entrenament per a Llatinoamèrica (excepte Brasil).

Mediapro ha arribat també a un acord amb FOX Broadcasting Company per a l'emissió compartida de 10 grans premis en directe.

La Formula One World ChampionshipTM és un dels continguts Premium més destacats del món i d'una gran importància per a l'emergent mercat hispanoamericà, amb una audiència potencial de televisió de 400 milions d'espectadors.

“Zapeando” compleix un any a laSexta

El programa de Globomedia ha celebrat el seu primer aniversari al costat de més de 900.000 espectadors

“Zapeando” ha celebrat aquest dimarts el seu primer aniversari a laSexta amb un programa especial amb música, convidats especials, vídeos divertits protagonitzats pels “zapeadors” i, també, un pastís amb sorpresa inclosa. 929.000 espectadors, un 7,7% de share, van celebrar l’aniversari amb el programa de laSexta que no va faltar a la seva cita amb l'humor i la ironia. Amb un estil fresc i àgil, cada tarda sis “zapeadors” ofereixen la seva anàlisi particular: Frank Blanco condueix la taula on es reuneixen Miki Nadal, Ana Morgade, Cristina Pedroche, Sara Escudero i Quique Peinado per compartir els seus “grans moments preferits” de la petita pantalla. A més, els “zapeadors” habituals tenen cada setmana amb la inestimable ajuda d'altres col•laboradors: Leo Harlem, Goyo Jiménez, Josie i Anna Simón.

En termes d'audiència, la família d'addictes a la tele ha anat creixent a poc a poc i, actualment, una mitjana de 875.000 espectadors se situen cada tarda davant del televisor per zapear a laSexta. L'espai ha crescut notablement des de la seva estrena: va començar el mes de novembre del 2013 amb una mitjana del 3,3% de share i 418.000 espectadors i el passat mes d'octubre va tancar doblant les dades inicials amb un 7,8% (prop de 880.000 espectadors) i anotant el millor mes de la seva història. El programa més vist de la seva trajectòria es va produir el 20 de juny del 2014, amb 1.031.000 espectadors i el 8,0% de share.

“Zapeando” ha viscut moment inoblidables al llarg de l'any. Des dels concursos d'acudits dolents amb els quals, malgrat tot, ha estat impossible no riure, fins als reptes on s'ha posat a prova a la col•laboradora més intrèpida: Cristina Pedroche. La presentadora va acceptar el repte del flyboard de Jesús Olmedo i del zorbing de Roberto Leal. A “Zapeando” també hi ha hagut molta complicitat amb alguns dels personatges que protagonitzen els vídeos que mostren els presentadors. Sara Bravo va passar de ser l’estrella del zàping a convertir-se en reportera de “Zapeando” i, van rebre la visita des de l'altra banda de l'Atlàntic, de la noia que li canta el temps a Miami, Ximena Córdoba.

A més de rialles i humor, “Zapeando” també ha destinat espai per a la solidaritat. L'equip va participar en el repte solidari d'Ice Bucket Challenge per recaptar fons per a l'ELA, ha col•laborat amb Unicef per ajudar a frenar la mortalitat infantil i s'han sumat a la defensa dels drets dels nens en la campanya “Un maestro, una vida”, impulsada per Fundación Atresmedia.

Durant aquest any d'emissió, “Zapeando” ha volgut implicar els espectadors amb nombroses iniciatives de participació a través de les xarxes socials, i especialment a Twitter, on el programa figura tots els dies d'emissió a la llista de Trending Topic. Des del compte oficial del programa, i també des dels seus propis perfils dels col•laboradors, s'anima al públic a votar en sondejos, enviar vídeos i fotografies, participar en reptes, etc. Una interactivitat que té gran acceptació per part del públic de “Zapeando”, i que ja s'ha convertit en una de les ensenyes del programa.

“Fabriclan” es converteix en una de les grans revelacions d'aquesta temporada a Clan

Mediapro produeix el programa que respon als “perquè” dels més petits

Durant els seus sis primers capítols emesos, la mitjana d'espectadors de “Fabriclan” ha estat de dos-cents vint-i-tres mil espectadors i un share del dos amb vuit, superant àmpliament el de la cadena.

Gràcies a aquest programa els nens aprenen d'una forma didàctica com es fabriquen els objectes que ens envolten. Ja no tornaran a veure de la mateixa manera un cotxe, un ascensor o els aliments que formen part de la seva dieta, com el formatge, els iogurts, l'oli o la xocolata.

De la mà de Jorge Pérez Luque, cada setmana els més petits posen en pràctica diferents experiments relacionats amb els objectes que es fabriquen.

“El Objetivo” aconsegueix el seu màxim històric amb l'entrevista a Pablo Iglesias

L'entrevista al líder de Podem va congregar més de 3 milions d'espectadors i va tenir una gran acollida a la xarxa social

El programa que dirigeix i presenta Ana Pastor va superar aquest diumenge, 16 de novembre, la barrera dels tres milions d'espectadors, rècord històric de “El Objetivo”, coincidint amb l'entrevista a Pablo Iglesias, recentment escollit Secretari General de Podem. Aquesta entrevista, que va tenir una enorme repercussió a xarxes socials, va ser seguida per 3.031.000 espectadors. El format d'anàlisi política produïda per Globomedia va signar també la seva segona millor dada de share amb 14,6%, destacant en el target comercial amb 14,7%.

L'entrevista al líder de Podem va ser molt comentada a Twitter, on va arribar a ser capdavantera amb el 40% d'audiència social, superant els 65.000 comentaris. Durant l'emissió, #ObjetivoPodemos, es va mantenir a la llista de trending topic a Twitter, on la conversa social es va estendre fins dilluns situant Ana Pastor i Pablo Iglesias entre els temes més rellevants del dia.

L'evolució de l’actual temporada d'aquest programa que emet laSexta des del mes de juny del 2013 està sent la més notable de la seva trajectòria, amb quatre de les seves nou emissions per sobre dels 2 milions d'espectadors. Els programes emesos des del setembre del present any superen de mitjana els dos milions d'espectadors, amb un 10,8 de share, 2,3 punts més que en la temporada anterior.

Globomedia desenvolupa per a LG la campanya “El tamaño sí importa” dels seus nous televisors OLED i HD 4K

La campanya, protagonitzada per Fernando Llorente i Miki Nadal, acumula ja més de mig milió de descàrregues

La campanya “El tamaño sí importa” és una idea de Globomedia Digital a través del seu departament d'accions especials Fans Power, un projecte participat per Globomedia, Keep Thinking i The Electric Factory. El futbolista Fernando Llorente i el còmic Miki Nadal protagonitzen els espots dels nous televisors LG OLED i LG Ultra HD 4K.

Es tracta d'una producció integral que inclou des de la creativitat a la producció, el marketing digital i la divulgació a les xarxes socials.

Per destacar les dimensions, la qualitat i altres funcionalitats dels nous televisors, es va proposar a LG jugar en to humorístic amb la idea de com aconseguir tenir-la més gran i de millor qualitat. LG encaixava perfectament per llançar aquesta campanya, donat el seu posicionament en televisors de gran polzada i donada la seva aposta per la millora en tecnologia i en la qualitat d'imatge dels seus televisors.

En una primera fase, es van publicar diferents teaser protagonitzats per persones anònimes que es queixaven de tenir-la petita al web www.latienepequeña.es. En una segona fase, el futbolista Fernando Llorente i el còmic Miki Nadal protagonitzen sengles espots en els quals acudeixen a casa de persones anònimes per canviar el seu petit televisor per un dels nous televisors LG OLED o Ultra HD 4K, que tenen la darrera tecnologia d'imatge. Tots dos espots poden veure's al web www.eltamañosiimporta.es.

Els vídeos han estat tot un èxit i acumulen fins avui més de mig milió de visionats. Diferents mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta campanya, que també ha tingut una estratègia de promoció a Twitter en la qual han col•laborat diferents prescriptors, i que també ha estat coordinada des de Globomedia.

Fans Power també ha llançat amb èxit altres campanyes publicitàries online per a Coca Cola, Campofrío, Halcón Viajes, Benefit, Creu Roja i Peugeot, entre d’altres marques.

Una de les DSNGs d’Overon va participar en l'anunci de la Loteria de Nadal

La unitat va figurar com a atrezzo per a la productora RCR Films

Una de les unitats DSNG d’Overon va participar en el nou espot de la Loteria de Nadal, produït per RCR Films i que es va rodar al barri madrileny de Villaverde Alto.

Media Report produeix la websèrie “Leo Peluquero’s”

A través de la Provincia i La Opinión de Tenerife, cada divendres a partir del pròxim 21 de novembre

“Leo Peluquero’s” és una websèrie canària d'humor transgressor, que arriba al panorama audiovisual de l'arxipèlag amb la clara intenció d'aportar aire fresc i innovador al món de la ficció feta a Canàries.

Produïda per Media Report Producciones i creada pels guionistes Sergio Hernández i Daniel Acle, aquesta comèdia narra les vicissituds d'un grup de personatges peculiars que, al voltant d'una humil perruqueria de barri, es converteixen en protagonistes d'un sainet còmic postmodern. Una sèrie amb un humor àcid, plena de sarcasme que ironitza sobre la societat canària actual a través de personatges que en ocasions semblen trets de mons increïbles però que trobem diàriament en la nostra realitat més quotidiana.

Leo i Puri són dos germans propietaris de la perruqueria del barri de Santa Marta, Puri és ordenada, cínica i cansada de ser la dona que donar suport a la seva família, en canvi el seu germà Leo és un egoista, infantil amb un ego molt bé alimentat. Al voltant d'aquests dos personatges passegen tots els familiars, clients i veïns del barri que tenen el seu punt de reunió a la perruqueria.

D'aquesta manera, ens trobem amb Anabel, un transsexual que abandona la seva vida en la prostitució per ser perruquera; Fefi, una dona que es nega envellir i per aquest motiu contínuament té enamorats molt més joves; Rodrigo, l’exmarit de Puri, cubà, un supervivent nat; Ayoze, el fill adolescent de Puri obsessionat amb Chuck Norris; o Angustias, solterona obsessionada amb la vida sana i les teràpies alternatives. Ells són alguns dels nombrosos personatges d’aquesta innovadora websèrie canària, tots interpretats per actors de prestigi en l'arxipèlag com Lamberto Guerra (Leo), Alicia Rodríguez (Puri), Joel Angelino (Rodrigo) o Hermi Oriola (Fefi). Amb ells hi ha també nous talents com Sergio Carrilero (Ayoze) o María Rodríguez (Anabel) que fan la seva primera incursió en la ficció amb aquest treball.

Els capítols tenen una durada aproximada de 5 minuts i estan rodats des de la perspectiva d'una càmera fixa a l'estil de sèries d'èxit com “Camera Café” o “Que vida més triste”. En cadascun dels capítols els personatges protagonitzen històries divertides com organitzar una xarxa il•legal d'infusions de marihuana, crear una secta al voltant de la figura de Chago Melian o muntar una perruqueria guanxe per atreure el turisme internacional.

Sens dubte, aquesta proposta no passarà desapercebuda per als amants de la ficció a través de la xarxa per ser la primera gran websèrie cent per cent canària i també perquè promet grans moments de diversió assegurada.

Els platós de Mediapro, escenari de nombrosos programes de televisió

Proporcionen servei tècnic a productores de característiques molt diferents

Els platós que el grup Mediapro té a la província de Barcelona són l’escenari triat per diverses productores per a programes de televisió de gèneres diferents. El Terrat ha confiat en Mediapro per a la producció tècnica de dos dels seus programes: “En el aire” i “Salvados”. Com en temporades anteriors, tant el programa de Andreu Buenafuente com el de Jordi Évole, tenen la seva oficina de producció, redacció i postproducció a les instal•lacions de Sant Just Desvern.

“El gran dictat”, de Triacom per a TV3, es realitza en un dels platós de 500 m2 de l’edifici Imagina, amb servei tècnic de control de realització. Mediapro també proporciona a La Fábrica de la Tele control de realització i assistència tècnica per als directes del programa “Cazamariposas”, que s'emet a Divinity. D’una altra banda, també dóna servei al canal d’“El Punt Avui”.

La sèrie “El Crac” de Joel Joan, que actualment emet TV3, va tenir la oficina de producció, gravacions a plató i exteriors a Mediapark. A més, “Tu cara me suena Mini”, de Gestmusic Endemol per a Antena 3, té com a escenari el plató d’aquest mateix centre de producció.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007 l’informem que les seves dades es troben incloses en un fitxer degudament enregistrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de mantenir contacte professional i fer-li arribar newsletter i altres comunicacions informatives a través de mitjans electrònics. La finalitat de subscripció i enviament d’informació comercial es realitza a les instal•lacions de l’empresa Rocket Science Group, LLC (propietària de Mailchimp) situada als EUA i adherida als principis de “Port Segur” en relació a la protecció de dades de caràcter personal. En cas que vostè no manifesti la seva oposició, entendrem que ens atorga el seu consentiment per continuar tractant les seves dades amb aquestes finalitats. Per exercir els drets establerts en la LOPD (accés, rectificació, cancel•lació i oposició) pot dirigir-se per escrit (adjuntant fotocòpia del DNI) a IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL, S.L. Av. Diagonal 177, p. 12, 08018 Barcelona; o bé a través de lopd@imagina-media.com